Murtech Helgeland AS | Flis - Våtrom - Kjerneboring - Radon - Kaizer Takrenner - Containere - Utleie
Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer

Murtech Helgeland AS er stolt forhandler av Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer. Takrennene produseres på byggeplassen og blir derfor skreddersydd bygget med millimeterpresisjon. Effektiv og rask montering til konkurransedyktige priser og betingelser.

Effektiv beskyttelse

Takrennesystemet er utviklet for å beskytte boligen mot det tøffe norske klimaet med snø, is, vann og store temperatursvingninger. Takrennens unike form gir en sterk konstruksjon og sørger for 40 % mer vannkapasitet enn tradisjonelle takrennesystemer.

Ingen skjøter betyr ingen lekkasjer. Takrennene produseres og monteres uten skjøter slik at man slipper å bekymre seg for lekkasjer. Ingen lekkasjer betyr derfor mindre vedlikehold.

Form, profil og farger

En vakker takrenneprofil gir en penere fasade. Den markerer overgangen mellom huset og taket. Takrennene har en ren og pen profil. Profilen passer for nye og gamle hus og gir en estetisk oppgradering av boligen. Den unike formen er utviklet med tanke på å danne en sterk konstruksjon.

Takrenneprofilene leveres i aluminium, kobber og sink og kommer i 7 elegante farger (aluminium) ut ifra de mest populære fargene. Fargene passer godt inn på de fleste hus, enten du vil ha synlige takrenner eller mer annonyme som glir inn i veggfargen.

Gratis befaring

Som eneste forhandler av Kaizer Skjøtefrie Takrenner på hele Helgeland, så kan vi tilby deg ferdig monterte takrenner til særdeles konkurransedyktige priser og betingelser. Vi kommer på gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss i dag på telefon 96 00 95 00.

Stolt forhandler

Sjekk pris her!
1
Med Kaizer Løvstopper hindrer man at det oppstår problemer med løv som tetter takrenner og nedløp.
2
I aluminium kan du velge mellom 7 elegante farger i tillegg til stålprofiler i sink og kobber.