Murtech Helgeland AS | Flis - Våtrom - Kjerneboring - Radon - Kaizer Takrenner - Containere - Utleie
Tjenester

Murtech Helgeland AS utfører og leverer en rekke tjenester og produkter for private og næringsdrivende innen bygg- og anleggsbransjen til konkurransedyktige priser og betingelser.

Kjerneboring og betongsaging

Vi utfører kjerneboring og betongsaging i både vegger og gulv til konkurransedyktige priser og betingelser. Vi har utstyr av høy kvalitet og kan gjennomføre hulltaging i de fleste dimensjoner. Kontakt oss for et gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Radon - måling og tiltak

Radon er en usynlig og luktfri edelgass som dannes i berggrunnen. Radon kan frigjøres fra grunnen og komme inn i hus og bygninger gjennom sprekker og utettheter. Ute vil radonkonsentrasjonen normalt være lav, men helsefaren oppstår når radongassen siver inn i bygninger og konsentreres.

Radon i innemiljøer øker risikoen for lungekreft. Avgjørende for risikoen avhenger av hvor lang tid man utsettes for radon og hvor høyt radonnivået i innemiljøet er.

Vi både leverer radonmålere og utfører både måling og tiltak samt dokumenterer arbeidet i henhold til DSA's måleprosedyre. Dette bidrar til at arbeidet med å finne radonforekomst i boliger og bygninger blir gjennomført i henhold til strålevernforskriften.

Flislegging og våtromsarbeid

Vi utfører flislegging, våtromsarbeid, membranarbeid, fallbygging av våtromsgulv, montering av våtromsplater og baderomsplater m.m. Vi har allsidig og lang erfaring fra denne typen arbeid. Vi kan også tilby flisprodukter med tilbehør som forbruksvarer og fuktsikringsprodukter.

Vi tilbyr også en systemgaranti i forbindelse med utførelse av våtromsarbeid. Kjøper du alle byggevareprodukter gjennom oss, så gir vi 10-års garanti på våtromsarbeid og fuktsikringsarbeidet som utføres.

Lufttetthetskontroll av nybygg

I dag er det krav til at nybygg skal ha gjennomført en lufttetthetssjekk av byggets luftvekslinger. Dette utføres med en avansert vifte som tester for undertrykk og overtrykk, og finner byggets verdi innenfor x-antall luftvekslinger.

Med vår Retrotec BlowerDoor-vifte kan vi gjennomføre luftetthetssjekk i bygninger på inntil 10 000m3. Vi utfører luftlekkasjetesten og utarbeider en rapport som dokumenterer byggets luftvekslinger. Kontakt oss i dag for gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Diamantverktøy for flis og betong

Vi tilbyr et bredt spekter av diamantverktøy for flislegging, betongrehabilitering, betongsliping, gulvavretting, gulvstøping, hulltaking m.m. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi levere maskiner og verktøy av høy kvalitet som får jobben gjort riktig og effektivt.

Kontakt oss i dag på telefon 96 00 95 00 for priser og mer informasjon.

1
Vi både utfører kjerneboring og betongsaging i tillegg til å selge diamantverktøy for bygg- og anleggsbransjen.
2
Vi leverer radonmålere og utfører tiltak mot høye radonverdier.